Menu
Uw Winkelwagen

Accessoires

HarmanXL - Vloeren Outlet Amsterdam - Goedkoop Laminaat, PVC en Parket

Model: L-Strip Goud
Zelfklevende aluminium stripHoogte: 10mmBreedte: 24mm..
€15,00
p/mtr
Excl. BTW:€12,40
Model: L-Strip Zilver
Zelfklevende aluminium stripHoogte: 10mmBreedte: 24mm..
€15,00
p/mtr
Excl. BTW:€12,40
Merk: COREtec Model: COREtec Decoratieve Plint Afgerond
Bijpassende COREtec Decoratieve Plinten is een manier om de randen van uw vloer netjes af te werken. Deze plinten worden vooral gebruikt als randafwerking. De afwerking van uw vloer is ontzettend belangrijk als het gaat om esthetiek. Deze plinten zijn te bestellen in exact hetzelfde decors als uw CO..
€29,95
p/lengte
Excl. BTW:€24,75
Merk: COREtec Model: COREtec Eindprofiel
Bijpassende COREtec eindprofiel is een profiel voor het afwerken van de randen van uw vloer. Deze profielen worden vooral gebruikt als randafwerking. De afwerking van uw vloer is ontzettend belangrijk als het gaat om esthetiek. Dit profiel is te bestellen in exact hetzelfde decors als uw COREte..
€19,95
p/lengte
Excl. BTW:€16,49
Merk: COREtec Model: COREtec Overgangsprofiel
Bijpassende COREtec overgangsprofiel is een T-profiel om vloeren naadloos op elkaar aan te sluiten. Deze profielen worden vooral gebruikt als randafwerking. De afwerking van uw vloer is ontzettend belangrijk als het gaat om esthetiek.Dit profiel is te bestellen in exact hetzelfde decors als uw COREt..
€19,95
p/lengte
Excl. BTW:€16,49
Merk: COREtec Model: COREtec Overgangsprofiel
Bijpassende COREtec Overgangsprofiel is een profiel om PVC vloeren met een hoogteverschil  van 10mm af te dekken. Deze profielen worden vooral gebruikt als randafwerking. De afwerking van uw vloer is ontzettend belangrijk als het gaat om esthetiek.Dit profiel is te bestellen in exact hetze..
€19,95
p/lengte
Excl. BTW:€16,49
Merk: COREtec Model: COREtec Trapkantprofiel
Bijpassende COREtec Trapkantprofiel is een trapneus om de overgang van trap naar vloer af te werken. Deze profielen worden vooral gebruikt als randafwerking. De afwerking van uw vloer is ontzettend belangrijk als het gaat om esthetiek. Dit profiel is te bestellen in exact hetzelfde decors ..
€19,95
p/lengte
Excl. BTW:€16,49
Merk: COREtec Model: COREtec Trapkantprofiel
Bijpassende COREtec Trapkantprofiel is een hoekprofiel voor het afwerken van de randen van uw vloer. Deze profielen worden vooral gebruikt als randafwerking. De afwerking van uw vloer is ontzettend belangrijk als het gaat om esthetiek. Dit profiel is te bestellen in exact hetzelfde decors als u..
€19,95
p/lengte
Excl. BTW:€16,49
Merk: HarmanXL Model: Plakplinten
Bijpassende PlakplintenBijpassende Plakplinten gebruikt men om de overgang tussen laminaatvloer en muur sierlijk af te werken. U dient tijdens het leggen van een laminaatvloer 1 tot 1,5 centimeter tussenruimte te bewaren. Aan het einde van een klus blijft er vaak aan de buitenste zijden van de lami..
€3,48
p/lengte
Excl. BTW:€2,88
Model: Binnenhoek
De binnenhoek helpt u gemakkelijk door een hoek te gaan. De binnenhoek wordt geleverd in een passende kunststof kleur bij de gekozen overzetplint met daarbij dezelfde decor gekozen laminaatvloer...
€1,50
p/st.
Excl. BTW:€1,24
Model: Bruine Ondervloer Platen (7mm)
Deze groene ondervloer platen kunnen onder laminaat, tapijt en parket toegepast worden. De groene ondervloer tegels zorgen voor de juiste tussenlaag tussen de vloer en ondergrond. Dit veerkrachtige natuurproduct is spanningsvrij, geluiddempend, egaliserend en isolerend. Dikte: 7mm Materiaal ..
€2,95
p/m²
Excl. BTW:€2,44
Model: Buitenhoek
De buitenhoek helpt u gemakkelijk door een hoek te gaan. De buitenhoek wordt geleverd in een passende kunststof kleur bij de gekozen overzetplint met daarbij dezelfde decor gekozen laminaatvloer...
€1,50
p/st.
Excl. BTW:€1,24
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 123
Cookies
Onze website functioneert niet zonder cookies. Door het gebruik van onze website geeft u aan dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie.