Menu
Uw Winkelwagen

COREtec Diepreiniger

COREtec Diepreiniger

COREtec Diepreiniger is een krachtige reiniger en is niet geschikt voor dagelijks gebruik. Het product is goed om initieel de vloer mee te wissen en periodiek de zwaardere vervuilingen te verwijderen. In vloeren met een embossing hoopt vuil zich op in de groeven na verloop van tijd. Alleen een diep reiniger krijgt deze weg (de dagelijkse reiniger is daar niet sterk genoeg voor). Deze diepreiniger is een echte probleemoplosser. Het problemen op zoals vlekken of strepen op de vloer, laagopbouw en plakkerige resten. Een keer dweilen met deze  diepreiniger lost 99% van de klachten op. Het kan ook toegepast worden voor laminaatvloeren en oppervlakken met een laminaatlaag. Daarnaast is de COREtec onderhoud afgestemd op alle click-laminaatvloeren. 

  • Model: COREtec Diepreiniger
€11,95
p/stk
Excl. BTW: €9,88

Veelgestelde Vragen

Uitsluitend voor Geselecteerde Producten

HarmanXL biedt gratis bijpassende plakplinten, ondervloer of stijlplinten aan bij aankoop van geselecteerde producten. U krijgt gelijkwaardig aan het aantal vierkante meters uw gratis producten toegestuurd (e.g. 55m2 laminaat=55m2 10db gecertificeerd ondervloer).

Onze stoffeerders zijn vooral actief in Amsterdam en omgeving. Voor legservice buiten dit gebied rekenen wij voorrijkosten afhankelijk van het aantal kilometers. Daarnaast kunt u kiezen om de vloer te laten leggen door onze partner Renovatiegroep Uw Rechterhand. Zij leggen door heel Nederland zonder voorrijkosten. Meer informatie vindt u hier.

De prijzen bij tapijt en vinyl producten worden per vierkante meter weergegeven. Omdat de rollen 4 meter breed zijn komt er een meerprijs van 3 vierkante meter bij. 
4 meter brede rollen leveren wij in de randstad per eigen koerier aan. Daarbuiten werken wij met een externe transporteur. De kosten voor het vervoeren van 4 meter brede rollen zijn helaas erg duur. Rollen korter dan 2,50 meter leveren wij via FedEx. De verzendkosten bij FedEx bedragen 50 euro voor heel Nederland. Voor deze optie moet u contact opnemen met onze klantenservice. 
Cookies
Onze website functioneert niet zonder cookies. Door het gebruik van onze website geeft u aan dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie.