Menu
Uw Winkelwagen

Ondervloeren

HarmanXL - Vloeren Outlet Amsterdam - Goedkoop Laminaat, PVC en Parket

Model: Bruine Ondervloer Platen (7mm)
Deze groene ondervloer platen kunnen onder laminaat, tapijt en parket toegepast worden. De groene ondervloer tegels zorgen voor de juiste tussenlaag tussen de vloer en ondergrond. Dit veerkrachtige natuurproduct is spanningsvrij, geluiddempend, egaliserend en isolerend. Dikte: 7mm Materiaal ..
€2,95
p/m²
Excl. BTW:€2,44
Model: Celestra
Geïmpregneerd snijvast vilt ondertapijt voor een duurzame installatie. Het vilt bestaat uit vernadeld gerecyclede textiel vezels geïmpregneerd met latex.Dikte: 6mmVerlengt de levensduur van het tapijtGeschikt voor huishoudelijk gebruikZeer goed egaliserend vermogenGoed indrukherstellend vermogenZeer..
€13,62
p/mtr
Excl. BTW:€11,26
Model: Elegance Black
Elegance Black is een ondertapijt geproduceerd uit hoogwaardig schoon gerecycled rebond polyurethaan schuim. Het licht gewicht rebond polyurethaan schuim garandeert een stabiele, duurzame installatie en versterkt de ervaring van luxe en comfort van het tapijt. Elegance Black is geschikt voor huishou..
€29,57
p/mtr
Excl. BTW:€24,44
Model: Elegance Red
Elegance Red 7 mm is een ondertapijt geproduceerd uit hoogwaardig schoon gerecycled rebond polyurethaan schuim. Het licht gewicht rebond polyurethaan schuim garandeert een comfortabele, duurzame installatie en versterkt de ervaring van luxe en comfort van het tapijt. Elegance Red 7 mm is geschikt vo..
€28,67
p/mtr
Excl. BTW:€23,69
Model: Heat Foil
Heat Foil is een contactgeluid reducerende ondervloer voor laminaat en parket. Vanwege de geringe dikte van 1,2 mm is Heat-Foil zeer geschikt voor toepassing op traditionele vloerverwarming en/of vloerkoeling. Heat-Foil wordt toegepast op vloerverwarming en/of vloerkoeling in combinaties met verschi..
€4,95
p/m²
Excl. BTW:€4,09
Model: High Comfort Isofelt Plus
De High Comfort Isofelt Plus geluiddempende ondervloer plaat is geschikt voor laminaat, tapijt en parket en is ook nog eens 10dB gecertificeerd. Dikte: 10mmLengte x breedte: 120cm x 60cm10dB TNO/TUV GetestGeschikt voor vloerverwarming: NEEGeschikt voor laminaat, lamelparket en PVC vlo..
€4,95
p/m²
Excl. BTW:€4,09
Model: Huismerk
De complete ondervloer voor laminaat- en houtenvloeren. Ondervloer van hoge kwaliteit, gemaakt van een hoogwaardig rubber mengsel in combinatie met een dampdichte laag waardoor het gebruik van een extra dampfolie overbodig wordt. Dikte: 2.8mm..
€4,95
p/m²
Excl. BTW:€4,09
Brand: HarmanXL Model: Isofloor Ondertapijt
Isolerende, egaliserende en geluiddempende ondervloer. Deze comfortabele ondervloer zorgt er voor dat uw tapijt meer demping heeft en zachter aan voelt.Leverbaar Breedte: 200 cmDikte: 6mmGeschikt voor: TapijtGeluiddempendEgaliserendVerlengt levensduur van het tapijt..
€9,00
p/m²
Excl. BTW:€7,44
Model: Marathon Dual
Marathon Dual is een egaliserend en contactgeluidreducerende ondervloer voor verend vinyl, zelfklevende vinyltegels en click PVC. Marathon Dual is 6 mm dik en bestaat uit een softboard onderplaat welke in verschoven steensverband gecombineerd wordt met een zelfklevende bovenplaat. Deze opbouw zorgt ..
€15,00
p/m²
Excl. BTW:€12,40
Model: Marathon Super
Marathon Super® is een geluidsreducerende ondervloer met egaliserende en stabiliserende eigenschappen speciaal voor verend vinyl. Marathon Super® is opgebouwd uit een harde bovenlaag met een zachte softboard onderlaag. De zachte onderlaag vlakt oneffenheden tot 2 mm uit en draagt daardoor bij tot ee..
€13,00
p/m²
Excl. BTW:€10,74
Model: Redfloor Ondervloer
Redfloor is een speciale ondervloer voor op vloerverwarming en vloerkoelingsystemen ** en behaalt met PVC click (LVT) een contactgeluid reductie van 10 dB. RedFloor® is 1,2 mm en bestaat uit een PE folie en een hoogwaardig PE schuim, met een densiteit van 150 kg/m³. RedFloor® heeft een warmteweersta..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Model: Silencio
De complete ondervloer voor laminaat- en houtenvloeren. Ondervloer van hoge kwaliteit, gemaakt van een hoogwaardig rubber mengsel in combinatie met een dampdichte laag waardoor het gebruik van een extra dampfolie overbodig wordt. Dikte: 2.8mm..
€7,95
p/m²
Excl. BTW:€6,57
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 14
Cookies
Onze website functioneert niet zonder cookies. Door het gebruik van onze website geeft u aan dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie.