Menu
Uw Winkelwagen

Betonlook laminaat Zonder Voeg Cleanfloor 7mm 1198265

Betonlook laminaat Zonder Voeg Cleanfloor 7mm 1198265

De liefhebbers van moderne woningen houden van de industriële look van een betonnen vloer. Maar zo een betonnenvloer voelt vaak koud aan en komt sfeerloos over. Cleanfloor Beton Laminaat maakt hier een eind aan. Cleanfloor combineert de uitstraling van beton met het gevoel en gebruiksgemak van laminaat.

  • Dikte: 7mm
  • V-Groef: Geen
  • Lengte x Breedte: 1286mm x 194mm
  • AC3 Klasse 31 Huishoudelijk gebruik
  • Garantie: 15 jaar
  • Pakinhoud: 2,25m²


  • Model: 7mm 1198265
€14,95
p/m²
Excl. BTW: €12,36

Prijs per Pak: €33,64 (Pakinhoud: 2,25m²)

Beschikbare opties:

Veelgestelde Vragen

Uitsluitend voor Geselecteerde Producten

HarmanXL biedt gratis bijpassende plakplinten, ondervloer of stijlplinten aan bij aankoop van geselecteerde producten. U krijgt gelijkwaardig aan het aantal vierkante meters uw gratis producten toegestuurd (e.g. 55m2 laminaat=55m2 10db gecertificeerd ondervloer).

Onze stoffeerders zijn vooral actief in Amsterdam en omgeving. Voor legservice buiten dit gebied rekenen wij voorrijkosten afhankelijk van het aantal kilometers. Daarnaast kunt u kiezen om de vloer te laten leggen door onze partner Renovatiegroep Uw Rechterhand. Zij leggen door heel Nederland zonder voorrijkosten. Meer informatie vindt u hier.

De prijzen bij tapijt en vinyl producten worden per vierkante meter weergegeven. Omdat de rollen 4 meter breed zijn komt er een meerprijs van 3 vierkante meter bij. 
4 meter brede rollen leveren wij in de randstad per eigen koerier aan. Daarbuiten werken wij met een externe transporteur. De kosten voor het vervoeren van 4 meter brede rollen zijn helaas erg duur. Rollen korter dan 2,50 meter leveren wij via FedEx. De verzendkosten bij FedEx bedragen 50 euro voor heel Nederland. Voor deze optie moet u contact opnemen met onze klantenservice. 
Cookies
Onze website functioneert niet zonder cookies. Door het gebruik van onze website geeft u aan dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie.