Menu
Uw Winkelwagen

Egger Classic 10mm V-Groef 017 La Mancha Eiken Gerookt Laminaat

Egger Classic 10mm V-Groef 017 La Mancha Eiken Gerookt Laminaat
Gratis Plinten of Ondervloer
Egger Classic 10mm V-Groef 017 La Mancha Eiken Gerookt Laminaat

Classic 10mm V-Groef collectie van de Duitste leverancier Egger. Deze collectie heeft 6 verschillende soorten decors die in iedere woning of werkplek gelegd kunnen worden. Door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is deze laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. De laminaatvloer heeft een dikte van 10mm en hierdoor geschikt in ruimtes die intensief worden gebruikt. De Duitse leverancier Egger heeft het volste vertrouwen in hun producten waardoor zij een garantie geven van 20 jaar. Bent u geïnteresseerd in de andere kleuren van de Classic 10mm V-groef collectie?

  • Dikte: 10mm
  • V-Groef: V4 - Groef aan vier zijden
  • Lengte x Breedte: 1291mm x 193mm
  • Garantie: 20 jaar
  • AC4 Klasse 32 Intensief gebruik
  • Pakinhoud: 1,74m²
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Model: Classic 10mm V-Groef 017
€20,65
p/m²
Excl. BTW: €17,07

Prijs per Pak: €35,93 (Pakinhoud: 1,74m²)

Beschikbare opties:

Veelgestelde Vragen

Uitsluitend voor Geselecteerde Producten

HarmanXL biedt gratis bijpassende plakplinten, ondervloer of stijlplinten aan bij aankoop van geselecteerde producten. U krijgt gelijkwaardig aan het aantal vierkante meters uw gratis producten toegestuurd (e.g. 55m2 laminaat=55m2 10db gecertificeerd ondervloer).

Onze stoffeerders zijn vooral actief in Amsterdam en omgeving. Voor legservice buiten dit gebied rekenen wij voorrijkosten afhankelijk van het aantal kilometers. Daarnaast kunt u kiezen om de vloer te laten leggen door onze partner Renovatiegroep Uw Rechterhand. Zij leggen door heel Nederland zonder voorrijkosten. Meer informatie vindt u hier.

De prijzen bij tapijt en vinyl producten worden per vierkante meter weergegeven. Omdat de rollen 4 meter breed zijn komt er een meerprijs van 3 vierkante meter bij. 
4 meter brede rollen leveren wij in de randstad per eigen koerier aan. Daarbuiten werken wij met een externe transporteur. De kosten voor het vervoeren van 4 meter brede rollen zijn helaas erg duur. Rollen korter dan 2,50 meter leveren wij via FedEx. De verzendkosten bij FedEx bedragen 50 euro voor heel Nederland. Voor deze optie moet u contact opnemen met onze klantenservice. 
Cookies
Onze website functioneert niet zonder cookies. Door het gebruik van onze website geeft u aan dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie.