Winkelwagen

Falquon

Falquon
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 23

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 23

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Falquon Laminaat

Alles is mogelijk met Falquon Laminaat. Modern wonen, effectieve presentaties op beurzen en comfortabele werkomgevingen zijn grenzeloos individueel. Puur, glamoureus of vintage - belangrijk zijn alleen stijl, design en creativiteit. Naast meubels en accessoires creëert u een speciale sfeer in een appartement, een huis, een beursstand of commerciële ruimtes. Met de diversiteit van de collecties en het individualiseringsleven.
Wil je meer? FALQUON biedt u meer! Meer kwaliteit, meer variatie, meer creativiteit, meer design
en meer comfort. En FALQUON biedt iets vernieuwends en unieks: al onze gelakte oppervlakken worden uitsluitend geproduceerd met elektronisch geharde oppervlakken. Met deze moderne "EBC-technologie" kunnen we ons absoluut onthouden van oplosmiddelen. Uw voordeel: weerstand, exclusiviteit en gezond leven, terwijl u tegelijkertijd milieuvriendelijk bent.

Luxe Laminaat

Met haar Hoogglans Serie Laminaat biedt Falquon u de kans om een luxe laminaat in huis te halen. Deze chique vloer geeft u het gevoel van vorstelijk binnen komen. Daarnaast zullen uw gasten het gevoel hebben dat zij in een weelderige ruimte binnenlopen. U kunt kiezen uit verschillende luxe decors zoals wit marmer, natuursteen, Botticino en nog veel meer. Haal ook klasse in huis en kies voor Falquon Laminaat!