Winkelwagen

Hoogglans

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hoogglans Laminaat

Hoogglans laminaat is de nieuwe trend in de wereld van vloeren. Een vloer zoals deze geeft jou interieur een unieke uitstraling. Dit is een laminaatvloer van hoge kwaliteit met een uniek hoogglans oppervlak in talloze decors te verkrijgen. De afgeronde lange randen zorgen voor een harmonieuze overgang van paneel naar paneel. De afgeronde randen zijn onderscheidend, omdat deze in hetzelfde decors zijn als de vloer zelf. Het ontwerp gaat daarom naadloos door van vloer tot vloer.

Hoogglans Wit Laminaat

Hoogglans wit laminaat een tijdloos decors dat bijna in elk interieur past. Wit wordt ook wel geassocieerd met licht en zuiverheid. Het wordt beschouwd als de kleur van perfectie. Wit betekent veiligheid, zuiverheid en netheid. In tegenstelling tot zwart heeft wit meestal een positieve connotatie. Deze zuiverheid kan je ook in huis brengen door te kiezen voor hoogglans wit laminaat.

Hoogglans Marmer Laminaat

Hoogglans marmer laminaat combineert de elegantie van echt wit marmer en het gebruiksgemak van laminaat. Marmerlook laminaat is de meest moderne manier om je interieur in te richten. Het witte marmer decor heeft een neutrale uitstraling waardoor het combineren is met veel kleuren en materialen, zoals eiken meubilair.

De lichte tinten in het marmer zoals oranje vlammen geeft het uw woning een kalme vriendelijke uitstraling. Koperen en bronze kleuren zijn de nieuwste trends. Deze kleuren zijn perfect te combineren met wit marmer en passen prachtig in een hedendaags interieur.

Daarnaast geven de nederige grijze adres in het witte marmer een chique en stijlvolle uitstraling. Marmerlook laminaat is echt laminaat waarbij echt marmer wordt nagebootst. Het voegt een nieuwe dimensie toe aan je interieur, zonder dat het daarbij domineert. Hoogglans marmer laminaat brengt rust, is klassiek en is zeer betaalbaar.

Hoogglans Beige Laminaat

Hoogglans Beige Laminaat is een unieke decor binnen de hoogglans reeks. De kleur beige staat betrouwbaarheid en flexibiliteit. Het is neutraal, kalm en ontspannend. Voor dit hoogglans laminaat wordt de Botticino Fiorito Light als sjabloon gebruikt. Deze natuurlijke beige steen straalt unieke intens bruingeel en witachtige bloeiende sporten uit. Dit decor is zeer elegant en verfijnd.