Menu
Uw Winkelwagen

Hoomline Balmoral XL 195 Verviers Laminaat

Hoomline Balmoral XL 195 Verviers Laminaat
Gratis Plinten of Ondervloer
Hoomline Balmoral XL 195 Verviers Laminaat

De Hoomline Balmoral XL collectie heeft een natuurlijke uitstraling, geschikt voor in vrijwel elke woning. Met deze vloer maak je een goede keuze, omdat ze haast niet van echte houten vloeren zijn te onderscheiden. De Hoomline Balmoral XL collectie heeft een zeer rustige uitstraling wat perfect is voor in de woon- of slaapkamer. Het laminaat heeft een v-groef aan alle zijdes van de planken waardoor je een eindeloos lang effect creëert en daardoor weer een bijzondere sfeer in je woning.

  • Dikte: 7mm
  • V-Groef: V4 - Groef aan vier zijden
  • Lengte x Breedte: 1260mm x 240mm
  • Garantie: 20 jaar
  • AC4 Klasse 32 Intensief gebruik
  • Pakinhoud: 2,77m²
  • Geschikt voor vloerverwarming


  • Model: Balmoral XL 195
€16,95
p/m²
Excl. BTW: €14,01

Prijs per Pak: €46,95 (Pakinhoud: 2,77m²)

Beschikbare opties:

Veelgestelde Vragen

Uitsluitend voor Geselecteerde Producten

HarmanXL biedt gratis bijpassende plakplinten, ondervloer of stijlplinten aan bij aankoop van geselecteerde producten. U krijgt gelijkwaardig aan het aantal vierkante meters uw gratis producten toegestuurd (e.g. 55m2 laminaat=55m2 10db gecertificeerd ondervloer).

Onze stoffeerders zijn vooral actief in Amsterdam en omgeving. Voor legservice buiten dit gebied rekenen wij voorrijkosten afhankelijk van het aantal kilometers. Daarnaast kunt u kiezen om de vloer te laten leggen door onze partner Renovatiegroep Uw Rechterhand. Zij leggen door heel Nederland zonder voorrijkosten. Meer informatie vindt u hier.

De prijzen bij tapijt en vinyl producten worden per vierkante meter weergegeven. Omdat de rollen 4 meter breed zijn komt er een meerprijs van 3 vierkante meter bij. 
4 meter brede rollen leveren wij in de randstad per eigen koerier aan. Daarbuiten werken wij met een externe transporteur. De kosten voor het vervoeren van 4 meter brede rollen zijn helaas erg duur. Rollen korter dan 2,50 meter leveren wij via FedEx. De verzendkosten bij FedEx bedragen 50 euro voor heel Nederland. Voor deze optie moet u contact opnemen met onze klantenservice. 
Cookies
Onze website functioneert niet zonder cookies. Door het gebruik van onze website geeft u aan dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie.