Top 6 Betaalbare Vloer Opties

Vaak krijgen wij de vraag naar onze betaalbaarste vloeren. De betaalbaarheid hangt niet alleen van de gekozen vloer af, maar ook van de bijkomende kosten zoals ondervloer, plinten, wel of geen lijm etc. Daarom is het uiterst belangrijk om je ondergrond zo egaal mogelijk te houden. Dan kom je het goedkoopst uit! 


Nummer 6: Fineerparket

Met een prijskaartje van €24,95 per m2 zou je niet meteen aan een betaalbare vloer denken. Maar vergeleken met echt parket kom je met fineerparket ontzettend goed weg. Fineerparket is een natuurlijk product dat is gemaakt van echt eiken hout. Deze vloeren hebben een 0,6mm toplaag en een totale dikte van 7,5mm. Fineerparket is er voor de parket liefhebber voor een laminaatprijsje. 


Nummer 5: Nature Look Click

Dit is een product wat niet veel mensen kennen, maar wel kunnen vergelijken met PVC. Nature Look bestaat uit gegeven vinyl bevestigd op een kurkonderlaag. Het is erg duurzaam, uniek en onderhoudsarm. Daarnaast is de installatie vergelijkbaar met laminaat. Met het handig kliksysteem ben je in een mum van tijd klaar. En dat allemaal voor maar €9,95 per m2! Bekijk Hier onze Nature Look Click Vloeren!


Nummer 4: Cleanfloor Laminaat

Wanneer men aan een betaalbare vloer optie denkt komt meteen laminaat binnen schieten. Het merk Cleanfloor biedt 6 mooie decors voor een betaalbare prijs van €9,95 per m2. Dit is een van de beste prijs/kwaliteit verhoudingen die je op de markt kunt vinden. Nummer 3: Twist Floors Home Laminaat

Dit is de beste prijs/kwaliteit laminaat die wij aanbieden. Twist Floors Home bestaat uit prachtige klassieke decors die in elk huis passen.   Van donkergrijs tot aan licht bruin je kan het allemaal in deze collectie vinden. Deze collectie bevat decors die populair zijn in heel nederland. Daarnaast is dit laminaat onderhoudsvrij en slijtvast waardoor het geschikt is voor huishoudelijk gebruik. Onze klanten en stoffeerders prijzen de soepele klikverbinding waardoor het leggen van deze vloer ontzettend makkelijk is. Je haalt al een Twist Floors Home vloer vanaf €8,75 per m2!


Nummer 2: Tapijt Outlet van HarmanXL

In onze Tapijt Outlet kan je goedkoopste tapijt vloeren vinden van heel Nederland met prijzen vanaf €5,00 per m2. HarmanXL koopt tapijt restpartijen op zodat jij je centjes aan iets anders kan besteden. In onze tapijt outlet kan je kiezen uit budget, kortpolig, hoogpolig of wol tapijt. Bekijk hier ons assortiment!


Nummer 1: Vinyl Outlet van HarmanXL

Op onze nummer 1 staan de Vinyl Vloeren in onze outlet. Bij ons haal je al een kwalitatief goede vinyl vloer vanaf €9,75 per m2. Het grootste voordeel van vinyl vloeren is dat ze onderhoudsarm en krasbestendig zijn. Daarnaast heb je indien de ondergrond egaal is geen ondervloer nodig en geen plinten zoals bij laminaat. In de meeste gevallen heb je aan de vloer genoeg en dit zorgt ervoor dat dit de betaalbaarste vloer optie is. Laminaat kost inclusief ondervloer en plinten al gauw 12 13 euro per m2. Bekijk onze vinyl vloeren hier.Conclusie

Wat ons betreft zijn vinyl vloeren de te rechte winnaar. De meest betaalbare vloer optie zijn onze vinyl vloeren in onze outlet. 


LaminaatVinyl
KrasbestendingGeschikt voor Normaal Huishoudelijk Gebruik
Geschikt voor Intensief Huishoudelijk Gebruik
OnderhoudsarmReageert met waterReageert niet met water
KeuzeKeuze uit 12 DecorsKeuze uit meer dan 90 Decors
Gemiddelde Prijs per m2 (inclusief Benodigheden)
€12,95 per m2€9,75 per m2 (Meeste gevallen geen ondervloer nodig)