fp Krono Original Kronofix Classic 7209 Liberty Oak | HarmanXL Vloerenoutlet
Menu
Uw Winkelwagen

Krono Original Kronofix Classic 7209 Liberty Oak

Krono Original Kronofix Classic 7209 Liberty Oak

Krono Original Kronofix Classic. Deze collectie is niet alleen mooi om te zien maar ook erg onderhoudsvriendelijk. Door de zeer sterke toplaag is de Kronofix Classic bestand tegen de uitdagingen van het dagelijkse leven. Vlekken en krassen behoren hierdoor tot het verleden. Wie liever een mooie vloer heeft voor een wat goedkopere prijs is bij de Kronofix Classic aan het juiste adres. De vloer heeft een toplaag van 7mm, wat meer dan genoeg is voor in uw woning. Bent u geïnteresseerd in andere vloeren uit de Krono Original collectie?

  • Dikte: 7mm
  • V-Groef: Geen
  • Lengte x Breedte: 1285mm x 192mm
  • AC3 Klasse 31 Licht commercieel gebruik
  • Garantie: 10 jaar
  • Pakinhoud: 2,47m²
  • Model: Kronofix Classic 7209
€9,95
p/m²
Excl. BTW: €8,22

Prijs per Pak: €24,58 (Pakinhoud: 2,47m²)

Beschikbare opties:

U heeft in totaal :
Pakken Nodig

Veelgestelde Vragen

Uitsluitend voor Geselecteerde Producten

HarmanXL biedt gratis bijpassende plakplinten, ondervloer of stijlplinten aan bij aankoop van geselecteerde producten. U krijgt gelijkwaardig aan het aantal vierkante meters uw gratis producten toegestuurd (e.g. 55m2 laminaat=55m2 10db gecertificeerd ondervloer).

Onze stoffeerders zijn vooral actief in Amsterdam en omgeving. Voor legservice buiten dit gebied rekenen wij voorrijkosten afhankelijk van het aantal kilometers. Daarnaast kunt u kiezen om de vloer te laten leggen door onze partner Renovatiegroep Uw Rechterhand. Zij leggen door heel Nederland zonder voorrijkosten. Meer informatie vindt u hier.

De prijzen bij tapijt en vinyl producten worden per vierkante meter weergegeven. Omdat de rollen 4 meter breed zijn komt er een meerprijs van 3 vierkante meter bij. 
4 meter brede rollen leveren wij in de randstad per eigen koerier aan. Daarbuiten werken wij met een externe transporteur. De kosten voor het vervoeren van 4 meter brede rollen zijn helaas erg duur. Rollen korter dan 2,50 meter leveren wij via FedEx. De verzendkosten bij FedEx bedragen 50 euro voor heel Nederland. Voor deze optie moet u contact opnemen met onze klantenservice. 
Cookies
Onze website functioneert niet zonder cookies. Door het gebruik van onze website geeft u aan dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie.