Winkelwagen

Kronoswiss

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina


Kronoswiss Laminaat

Kronoswiss Laminaat

Het merk Kronoswiss staat voor kwaliteit en innovatie. Om de uitzonderlijke ontwerpen te verbeteren zijn er binnen deze collectie verschillende texturen beschikbaar om de perfecte en meest authentieke decors te creëren voor al haar laminaatvloeren. Door haar innovatie achtergrond streeft het bedrijf om haar laminaatvloeren af te stemmen aan de nieuwste interieur trends. Houd je van een moderne en innovatieve afwerking. Dan kies je voor Kronoswiss laminaat.

Hoe ziet de laminaat collectie van Kronoswiss eruit?

De huidige laminaat-collectie omvat twaalf verschillende productgroepen, die vloeren voor elk denkbaar gebruik biedt. Als uw voorkeur uitgaat naar een laminaatvloer met grote panelen en een natuurlijke uitstraling dan kijkt u naar de Giant collectie. Zoekt u een echte eikenvloer en tegelijkertijd onderhoudsarm? Neem dan een kijkje in de Liberty collectie. Soms wilt men de laminaat zoektocht kort houden en geeft de voorkeur aan een type laminaat dat meteen past bij alle meubels. Dan kan het niet misgaan met Lifestyle collectie. Hier vindt u de laminaat die perfect bij uw woning en meubilair past. Of bent u precies het tegenovergestelde en zoekt u iets straks met betonlook. Mega collectie is een praktisch alternatief voor echte tegels. Als u geen zin heeft in al die poespas kunt u altijd kiezen voor iets simpels en sierlijks. De WillaGrande collectie straalt rust uit en zijn te combineren met meubels in verschillende klassieke kleuren. Daarnaast zijn deze klassiekers ook in bredere panelen te verkrijgen. Zo is er binnen deze familie voor ieder wel wat wils.

Kronoswiss, een duurzame laminaat vloer?

Dit innovatieve bedrijf richt zich op efficiëntie en duurzame energievoorziening. In de productieketen stromen materialen en energie van de een naar de ander. Dit vermindert de CO2-uitstoot en verbetert de totale waarde van hout in alle opzichten.

Als houtverwerkend bedrijf streeft Kronoswiss naar een duurzame keten. De producten zijn gemaakt van nieuw hout en de benodigde energie wordt geproduceerd uit gerecycled hout, nadat het de vele mogelijke levensuren heeft doorgemaakt. Dit proces vervangt het gebruik van fossiele energie.

De milieuprestaties van deze producten zijn uitstekend. In vergelijking met soortgelijke fabrieken zijn CO2-emissies per productie-eenheid ongeveer tien keer kleiner - als gevolg van deze bedrijfsstrategie bereiken zij deze doelen; producten reizen over kortere afstanden, generen van hernieuwbare energie, wat uiteindelijk leidt tot totale energie-efficiëntie. Dus als u zoekt naar een duurzame laminaat vloer, dan kiest u voor Kronoswiss!