Menu
Uw Winkelwagen

LaminaatLaminaat Outlet Amsterdam

HarmanXL is een vloeren outlet gevestigd in Amsterdam. Bij ons vind je absoluut de laagste prijs in alle soorten laminaat. Je zoekt naar een tegellaminaat in de kleur grijs van merk Balterio, maar je weet niet of het nog goedkoper kan. Hier krijgt u gegarandeerd de beste prijs voor de beste laminaat. Neem nou onze laminaat aanbieding. Als enige in Nederland biedt HarmanXL gratis plinten of ondervloer bij aankoop van een bekend merk. Naast onze bekende merken kan je natuurlijk ook kiezen uit onze outlet laminaat. Wij garanderen hiermee de beste prijs-kwaliteit verhouding die er beschikbaar is. Je kan al een laminaat van kwaliteit uitkiezen voor €7,75 per vierkante meter. Als je uiteindelijk een keuze hebt gemaakt resteren alleen de benodigdheden. Als extra service kunt u de optie bijpassende plakplinten kiezen. Wij kiezen dan de plakplinten die het beste bij jouw vloer passen. Zodat de afwerking nog strakker en gelikter eruit ziet. Of je nou kiest voor grijs, bruin, blauw, kers. Bij HarmanXL, vloeren outlet amsterdam, vind je beste laminaat voor de beste prijs.

Brand: Quick Step Model: Exquisa EXQ1557
Visueel heeft het Quick-Step Exquisa laminaat veel te bieden. Of het nu gaat om klassieke keramische tegels of mediterrane travertijn, de decors van deze collectie maken indruk met gedetailleerde reproductie van de geïmiteerde materialen.Het laminaat is ook technisch overtuigend. De klasse 32-classi..
€26,09
p/m²
Excl. BTW:€21,56
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1
Cookies
Onze website functioneert niet zonder cookies. Door het gebruik van onze website geeft u aan dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie.