fp Meister LC 55 Classic 6057 Hemlock | HarmanXL Vloerenoutlet
Menu
Uw Winkelwagen

Meister LC 55 Classic 6057 Hemlock Laminaat

Meister LC 55 Classic 6057 Hemlock Laminaat

LC 55 Classic collectie van Meister is van hoogwaardige kwaliteit. De uitstraling is robuust, absoluut trendy en desondanks tijdloos. De laminaatvloer is gemakkelijk te reinigen en zo de perfecte huisgenoot. De leverancier Meister heeft veel vertrouwen in hun producten, waardoor zij een garantie geven van 20 jaar. De laminaatvloer heeft een dikte van 7mm en kan hierdoor gebruikt worden in plekken die intensief worden gebruikt. Zonder de groeven lijkt uw woning op een geheel. Bent u geïnteresseerd in andere kleuren uit de LC 55 Classic collectie?

  • Dikte: 7mm
  • V-Groef: Geen
  • Lengte x Breedte: 1288mm x 198mm
  • AC3 Klasse 31 Licht commercieel gebruik
  • Garantie: 15 jaar
  • Pakinhoud: 3,06m²


  • Model: LC 55 Classic 6057
€13,45
p/m²
Excl. BTW: €11,12

Prijs per Pak: €41,17 (Pakinhoud: 3,06m²)

Beschikbare opties:

U heeft in totaal :
Pakken Nodig

Veelgestelde Vragen

Uitsluitend voor Geselecteerde Producten

HarmanXL biedt gratis bijpassende plakplinten, ondervloer of stijlplinten aan bij aankoop van geselecteerde producten. U krijgt gelijkwaardig aan het aantal vierkante meters uw gratis producten toegestuurd (e.g. 55m2 laminaat=55m2 10db gecertificeerd ondervloer).

Onze stoffeerders zijn vooral actief in Amsterdam en omgeving. Voor legservice buiten dit gebied rekenen wij voorrijkosten afhankelijk van het aantal kilometers. Daarnaast kunt u kiezen om de vloer te laten leggen door onze partner Renovatiegroep Uw Rechterhand. Zij leggen door heel Nederland zonder voorrijkosten. Meer informatie vindt u hier.

De prijzen bij tapijt en vinyl producten worden per vierkante meter weergegeven. Omdat de rollen 4 meter breed zijn komt er een meerprijs van 3 vierkante meter bij. 
4 meter brede rollen leveren wij in de randstad per eigen koerier aan. Daarbuiten werken wij met een externe transporteur. De kosten voor het vervoeren van 4 meter brede rollen zijn helaas erg duur. Rollen korter dan 2,50 meter leveren wij via FedEx. De verzendkosten bij FedEx bedragen 50 euro voor heel Nederland. Voor deze optie moet u contact opnemen met onze klantenservice. 
Cookies
Onze website functioneert niet zonder cookies. Door het gebruik van onze website geeft u aan dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie.