Menu
Uw Winkelwagen

Montinique Charente Visgraat 9777 Eiken Grijs Gerookt

Montinique Charente Visgraat 9777 Eiken Grijs Gerookt

De Montinique Charente Visgraat 9777 Eiken Grijs Gerookt is een van de elftal kleuren van Charente Visgraat collectie. De Charente Visgraat collectie heeft langere en bredere panelen. Met de mooie lange planken ziet uw kamer er ruimer uit en creëert gelijk een prettigere omgeving. Door de nieuwe technologieën en snufjes kan je deze PVC vloer bijna niet meer onderscheiden van een echte houten vloer. De Charente Visgraat collectie heeft een toplaag van 0,55mm en een totale dikte van 2,5mm. Daardoor is deze vloer bestendig tegen intensief gebruik. Voor een woonkamer en slaapkamer is deze vloer ideaal. Montinique introduceert een natuurlijke matte toplaag wat zorgt voor de meest matte pvc. Daarnaast is Montinique PVC ook ftlaatvrij en voorzien van een Greenlabel. Dit maakt deze PVC vloer duurzamer dan haar concurrenten. Alle decors zijn voorzien van een natuurgetrouwe Register Embossing. De prijs-kwaliteit verhouding is hierdoor erg aangenaam. 

  • Dikte: 2,5mm
  • Toplaag : 0,55mm
  • V-Groef: V4 - Groef aan vier zijden
  • Lengte x Breedte: 595mm x 119mm
  • AC5 Klasse 33 Intensief gebruik
  • Garantie: 20 jaar
  • Pakinhoud: 1,13m²
  • Structuur: Register Embossing  • Model: Charente Visgraat 9777
€36,95
p/m²
Excl. BTW: €30,54

Prijs per Pak: €41,75 (Pakinhoud: 1,13m²)

Beschikbare opties:

Veelgestelde Vragen

Uitsluitend voor Geselecteerde Producten

HarmanXL biedt gratis bijpassende plakplinten, ondervloer of stijlplinten aan bij aankoop van geselecteerde producten. U krijgt gelijkwaardig aan het aantal vierkante meters uw gratis producten toegestuurd (e.g. 55m2 laminaat=55m2 10db gecertificeerd ondervloer).

Onze stoffeerders zijn vooral actief in Amsterdam en omgeving. Voor legservice buiten dit gebied rekenen wij voorrijkosten afhankelijk van het aantal kilometers. Daarnaast kunt u kiezen om de vloer te laten leggen door onze partner Renovatiegroep Uw Rechterhand. Zij leggen door heel Nederland zonder voorrijkosten. Meer informatie vindt u hier.

De prijzen bij tapijt en vinyl producten worden per vierkante meter weergegeven. Omdat de rollen 4 meter breed zijn komt er een meerprijs van 3 vierkante meter bij. 
4 meter brede rollen leveren wij in de randstad per eigen koerier aan. Daarbuiten werken wij met een externe transporteur. De kosten voor het vervoeren van 4 meter brede rollen zijn helaas erg duur. Rollen korter dan 2,50 meter leveren wij via FedEx. De verzendkosten bij FedEx bedragen 50 euro voor heel Nederland. Voor deze optie moet u contact opnemen met onze klantenservice. 
Cookies
Onze website functioneert niet zonder cookies. Door het gebruik van onze website geeft u aan dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie.