Menu
Uw Winkelwagen

Charente Visgraat

Charente Visgraat

GRATIS EURCOL PVC LIJM GELIJKWAARDIG AAN HET AANTAL BESTELDE VIERKANTE METERS! OP=OP

Brand: Montinique Model: Charente Visgraat 9776
De Montinique Charente Visgraat 9776 Licht Eiken is een van de elftal kleuren van Charente Visgraat collectie. De Charente Visgraat collectie heeft langere en bredere panelen. Met de mooie lange planken ziet uw kamer er ruimer uit en creëert gelijk een prettigere omgeving. Door de nie..
€36,95
p/m²
Excl. BTW:€30,54
Brand: Montinique Model: Charente Visgraat 9777
De Montinique Charente Visgraat 9777 Eiken Grijs Gerookt is een van de elftal kleuren van Charente Visgraat collectie. De Charente Visgraat collectie heeft langere en bredere panelen. Met de mooie lange planken ziet uw kamer er ruimer uit en creëert gelijk een prettigere omgeving. Doo..
€36,95
p/m²
Excl. BTW:€30,54
Brand: Montinique Model: Charente Visgraat 9778
De Montinique Charente Visgraat 9778 Gerookt Eiken is een van de elftal kleuren van Charente Visgraat collectie. De Charente Visgraat collectie heeft langere en bredere panelen. Met de mooie lange planken ziet uw kamer er ruimer uit en creëert gelijk een prettigere omgeving. Door de n..
€36,95
p/m²
Excl. BTW:€30,54
Brand: Montinique Model: Charente Visgraat 9779
De Montinique Charente Visgraat 9779 Eiken Donker is een van de elftal kleuren van Charente Visgraat collectie. De Charente Visgraat collectie heeft langere en bredere panelen. Met de mooie lange planken ziet uw kamer er ruimer uit en creëert gelijk een prettigere omgeving. Door de ni..
€36,95
p/m²
Excl. BTW:€30,54
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
Cookies
Onze website functioneert niet zonder cookies. Door het gebruik van onze website geeft u aan dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie.