fp COREtec Diepreiniger | HarmanXL Vloerenoutlet
Menu
Uw Winkelwagen

COREtec Diepreiniger

COREtec Diepreiniger

Uitsluitend voor Geselecteerde Producten

HarmanXL biedt gratis bijpassende plakplinten, ondervloer of stijlplinten aan bij aankoop van geselecteerde producten. U krijgt gelijkwaardig aan het aantal vierkante meters uw gratis producten toegestuurd (e.g. 55m2 laminaat=55m2 10db gecertificeerd ondervloer).

COREtec Diepreiniger

COREtec Diepreiniger is een krachtige reiniger en is niet geschikt voor dagelijks gebruik. Het product is goed om initieel de vloer mee te wissen en periodiek de zwaardere vervuilingen te verwijderen. In vloeren met een embossing hoopt vuil zich op in de groeven na verloop van tijd. Alleen een diep reiniger krijgt deze weg (de dagelijkse reiniger is daar niet sterk genoeg voor). Deze diepreiniger is een echte probleemoplosser. Het problemen op zoals vlekken of strepen op de vloer, laagopbouw en plakkerige resten. Een keer dweilen met deze  diepreiniger lost 99% van de klachten op. Het kan ook toegepast worden voor laminaatvloeren en oppervlakken met een laminaatlaag. Daarnaast is de COREtec onderhoud afgestemd op alle click-laminaatvloeren. 

  • Model: COREtec Diepreiniger
€11,95
p/stk
Excl. BTW: €9,88
Cookies
Onze website functioneert niet zonder cookies. Door het gebruik van onze website geeft u aan dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie.