In onze webwinkel kunt u op diverse manieren betalen. Via iDeal, bankoverschrijving of contant. Een korte beschrijving per mogelijkheid:

IDEAL

ideal-logo

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk bestellen en afrekenen. U rekent af in jouw vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van uw eigen bank.U kunt veilig betalen via iDEAL als u gebruikmaakt van internetbankieren via ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, ASN Bank, Friesland Bank, Deutsche Bank, Triodos of Van Lanschot Bankiers. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde manier als internetbankieren. U heeft een bankpas en identificatiemethode nodig.
De iDEAL betalingen worden uitgevoerd door mollie.nl.

 

Bankoverschrijving

bankoverschrijving

De optie om zelf handmatig over te schrijven is alleen mogelijk via onze klantenservice. Nadat u uw factuur per email met betalingsinstructies heeft ontvangen kunt u het bedrag makkelijk overschrijven. In deze mail, staan alle aanwijzingen om de betaling via de bank te voldoen. Wij houden de artikelen 3 werkdagen voor u gereserveerd. Zodra het bedrag is bijgeschreven (meestal 1-2 werkdagen), zorgen wij dezelfde dag voor verzending van de bestelde artikelen naar het opgegeven adres

Bankgegevens:

NL21 INGB 0007 3665 01 ten name van: HarmanXL B.V. te Amsterdam
Vermeld altijd het betalingskenmerk zoals wordt aangegeven in de email.

 

Rembours

ideal-logo
 

U kunt ook contant betalen bij het afhalen van uw bestelling of bij bezorging door onze eigen koerier. Voor de levering zal onze koerier vragen om het resterend bedrag. Na levering dienen beide partijen een bewijs te ondertekenen.

 

Klarna Betaal Later

Klarna Betaal Later
 

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App of bovenaan deze pagina.

 

Bancontact

bankcontact
 

Bancontact is marktleider voor elektronische betalingen in België. Maar Bancontact doet meer dan alleen online betalingen, zoals debetkaarttransacties in winkels, waardoor het een bekende naam is in België als het gaat om betalingen. Bancontact was voorheen bekend als Mister Cash.