Laminaat Achteraf Betalen Klarna Achteraf Betalen

Het kopen van laminaat is best een grote besteding. Daarom krijgt u bij HarmanXL de optie om via Klarna laminaat achteraf te betalen. Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen. Laminaat achteraf bestellen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App of bovenaan deze pagina.

*Let er wel op dat wij een extra toeslag rekenen wanneer u met Klarna afrekent. De extra toeslag bedraagt 3% + 1 euro over het gehele orderbedrag. 

Zakelijke Klant en wil je Vloeren op Rekening Kopen?

Wij hanteren een speciaal prijs en betaalbeleid voor zakelijke klanten. Ben je geïnteresseerd? Klik voor alle mogelijkheden en voordelen van HarmanXL Zakelijk.