Menu
Uw Winkelwagen

Parador Classic 1050 - 1517577 Noten Californisch

Parador Classic 1050 - 1517577 Noten Californisch

De Parador Classic 1050 collectie bestaat uit houtdecors die bijna niet te onderscheiden zijn van echte houten vloeren. Elke plank heeft een verfijnde, voelbare houtstructuur wat het gevoel creëert van een echte massieve houten vloer. De vloer is geschikt voor plekken die intensief worden gebruikt, denk hierbij aan zoals slaapkamers en woonkamers. De prijs-kwaliteit verhouding van deze collectie is erg positief, omdat de vloeren gewoon een erg lange levensduur hebben. Het verschil van de Parador Classic 1050 en de Parador Classic 1050 V4 zijn de groeven aan de zijden van iedere plank. De mate van kwaliteit zorgt ervoor dat deze vloeren geleverd worden met 25 jaar fabrieksgarantie.

  • Dikte: 8mm
  • V-Groef: Geen
  • Lengte x Breedte: 1285mm x 194mm
  • AC4 Klasse 32 Intensief gebruik
  • Garantie: 25 jaar
  • Pakinhoud: 2,493m²


  • Model: Classic 1050 - 1517577
€23,50
p/m²
Excl. BTW: €19,42

Prijs per Pak: €58,59 (Pakinhoud: 2,493m²)

Beschikbare opties:

Veelgestelde Vragen

Uitsluitend voor Geselecteerde Producten

HarmanXL biedt gratis bijpassende plakplinten, ondervloer of stijlplinten aan bij aankoop van geselecteerde producten. U krijgt gelijkwaardig aan het aantal vierkante meters uw gratis producten toegestuurd (e.g. 55m2 laminaat=55m2 10db gecertificeerd ondervloer).

Onze stoffeerders zijn vooral actief in Amsterdam en omgeving. Voor legservice buiten dit gebied rekenen wij voorrijkosten afhankelijk van het aantal kilometers. Daarnaast kunt u kiezen om de vloer te laten leggen door onze partner Renovatiegroep Uw Rechterhand. Zij leggen door heel Nederland zonder voorrijkosten. Meer informatie vindt u hier.

De prijzen bij tapijt en vinyl producten worden per vierkante meter weergegeven. Omdat de rollen 4 meter breed zijn komt er een meerprijs van 3 vierkante meter bij. 
4 meter brede rollen leveren wij in de randstad per eigen koerier aan. Daarbuiten werken wij met een externe transporteur. De kosten voor het vervoeren van 4 meter brede rollen zijn helaas erg duur. Rollen korter dan 2,50 meter leveren wij via FedEx. De verzendkosten bij FedEx bedragen 50 euro voor heel Nederland. Voor deze optie moet u contact opnemen met onze klantenservice. 
Cookies
Onze website functioneert niet zonder cookies. Door het gebruik van onze website geeft u aan dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie.