Winkelwagen

Plinten

Plinten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 68

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 68

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Goedkope Plinten

Goedkope plinten worden gebruikt om de laagste gedeelte van de binnen af te dekken. Na het installeren van een vloer ontstaat er normaal gesproken een tussenruimte tussen de vloer en binnenmuur. Het doel van plinten is om deze tussenruimte stijlvol te bedekken. Zo ziet u de ongelijke rand van de vloer niet. Daarnaast beschermen plinten ook uw muur tegen schoppen en schuren. 

Goedkope Plinten

Goedkope Plakplinten

In het hedendaagse leven bestaan er veel verschillende soorten plinten om te voldoen aan de behoeftes van de klant. Eén van de meest gebruikte plinten zijn plakplinten. Deze plinten kunt u gemakkelijk op uw vloer plakken. Daarnaast zijn ze bij HarmanXL in maar liefst 150+ verschillende decors te verkrijgen. Dus u vindt geheid een plakplint bij uw vloer. Naast ons uitgebreid assortiment bieden ook nog eens lage prijs. U haalt al vanaf 0,62 per meter goedkope plakplinten in huis. 

Goedkope Plakplinten

Goedkope MDF Stijlplinten

Naast betaalbare plakplinten biedt HarmanXL ook MDF stijlplinten in verschillende maten en afwerkingen. Hoge plinten zijn voor de echte liefhebbers die hun woning stijlvol willen inrichten. Stijlplinten zijn te verkrijgen in drie verschillende diktes en 4 verschillende hoogtes (zie tabel). Het voordeel van hogere plinten (120mm) is dat deze luxueuzer staan vergeleken met lagere stijlplinten (60mm). 

Dikte in mmHoogte in mm
1260
1580
18100

120

Naast de verschillende hoogtes en diktes zijn dezelfde plakplinten ook te krijgen in verschillende afwerkingen. U kunt bij HarmanXL kiezen uit een vlakke, ronde (koloniaal) of kwartronde afwerking (zie fotos). 

Goedkope Stijlplint BlokGoedkope Stijlplint KwartrondGoedkope Stijlplint Rond Koloniaal