fp Bijpassende Plakplinten | HarmanXL Vloerenoutlet
Menu
Uw Winkelwagen

Bijpassende Plakplinten

Bijpassende Plakplinten

Bijpassende Plakplinten

Bijpassende Plakplinten gebruikt men om de overgang tussen laminaatvloer en muur sierlijk af te werken. U dient tijdens het leggen van een laminaatvloer 1 tot 1,5 centimeter tussenruimte te bewaren. Aan het einde van een klus blijft er vaak aan de buitenste zijden van de laminaatvloer een ruwe rand. Deze kan afgewerkt worden met stijlplinten, maar ook met een veel goedkopere optie. Plakplinten zijn niet alleen goedkoper dan stijlplinten, maar ook veel makkelijker te installeren in uw woning. Met keuze uit 353 verschillende decors verzekerd HarmanXL de meest bijpassende plakplint bij uw laminaatvloer te leveren.


Hoe werkt het?

Door de jaren heen heeft Harman veel ervaring opgedaan op het gebied van verschillende vloeren (Laminaat, PVC etc.). Tijdens het leggen van deze vloeren kwamen wij erachter dat de type plakplint uitermate belangrijk is. Wij snappen dat niet alleen de juiste kleur belangrijk is, maar ook het juiste decor. Zelf bijpassende plakplinten kopen is meestal een ‘uitdaging’. In onze uitgebreide voorraad aan plakplinten kunnen wij kiezen uit 353 verschillende bijpassende plakplinten. Tijdens het vergelijkingsproces vragen wij feedback aan onze klanten om de tevredenheid zo hoog mogelijk te houden. Na duizenden verschillende laminaatvloeren te hebben gelegd zijn wij overtuigd om de juiste plakplinten bij uw laminaatvloer te leveren.

Welk houtsoort?

Onze bijpassende plakplinten bestaan uit abachi, decorfolie en een plakstrip om deze aan de laminaatvloer te bevestigen. Abachi is een zachte houtsoort dat wit van kleur is. Dit type houtsoort is goed te bewerken en uitermate stabiel. Het kan veel vocht opnemen en splintert niet tijdens het knippen. Dit zijn belangrijke eigenschappen in een vochtige klimaat. In tegenstelling tot MDF plakplinten laten plinten gemaakt van abachi minder snel los en zijn makkelijk te knippen met een plintschaar. Door haar splintervrije eigenschap krijgt u een strakke afwerking tijdens de montage. Verder zijn onze plakplinten heel flexibel. Dus hoeft u niet bang te zijn dat uw plakplint door midden breekt.  Wilt u plakplinten kopen van kwaliteit, maar toch betaalbaar? Dan koopt u abachi plakplinten van HarmanXL.


  • Dikte: 5mm
  • Breedte: 24mm
  • Lengte: 2400mm

  • Model: Plakplinten
€3,48
p/lengte
Excl. BTW: €2,88

Beschikbare opties:

Uitsluitend voor Geselecteerde Producten

HarmanXL biedt gratis bijpassende plakplinten, ondervloer of stijlplinten aan bij aankoop van geselecteerde producten. U krijgt gelijkwaardig aan het aantal vierkante meters uw gratis producten toegestuurd (e.g. 55m2 laminaat=55m2 10db gecertificeerd ondervloer).

Cookies
Onze website functioneert niet zonder cookies. Door het gebruik van onze website geeft u aan dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie.