Menu
Uw Winkelwagen

Accessoires

Accessoires

Brand: COREtec Model: COREtec Decoratieve Plint Afgerond
Bijpassende COREtec Decoratieve Plinten is een manier om de randen van uw vloer netjes af te werken. Deze plinten worden vooral gebruikt als randafwerking. De afwerking van uw vloer is ontzettend belangrijk als het gaat om esthetiek. Deze plinten zijn te bestellen in exact hetzelfde decors als uw CO..
€29,95
p/lengte
Excl. BTW:€24,75
Brand: COREtec Model: COREtec Eindprofiel
Bijpassende COREtec eindprofiel is een profiel voor het afwerken van de randen van uw vloer. Deze profielen worden vooral gebruikt als randafwerking. De afwerking van uw vloer is ontzettend belangrijk als het gaat om esthetiek. Dit profiel is te bestellen in exact hetzelfde decors als uw COREte..
€19,95
p/lengte
Excl. BTW:€16,49
Brand: COREtec Model: COREtec Overgangsprofiel
Bijpassende COREtec overgangsprofiel is een T-profiel om vloeren naadloos op elkaar aan te sluiten. Deze profielen worden vooral gebruikt als randafwerking. De afwerking van uw vloer is ontzettend belangrijk als het gaat om esthetiek.Dit profiel is te bestellen in exact hetzelfde decors als uw COREt..
€19,95
p/lengte
Excl. BTW:€16,49
Brand: COREtec Model: COREtec Overgangsprofiel
Bijpassende COREtec Overgangsprofiel is een profiel om PVC vloeren met een hoogteverschil  van 10mm af te dekken. Deze profielen worden vooral gebruikt als randafwerking. De afwerking van uw vloer is ontzettend belangrijk als het gaat om esthetiek.Dit profiel is te bestellen in exact hetze..
€19,95
p/lengte
Excl. BTW:€16,49
Brand: COREtec Model: COREtec Trapkantprofiel
Bijpassende COREtec Trapkantprofiel is een trapneus om de overgang van trap naar vloer af te werken. Deze profielen worden vooral gebruikt als randafwerking. De afwerking van uw vloer is ontzettend belangrijk als het gaat om esthetiek. Dit profiel is te bestellen in exact hetzelfde decors ..
€19,95
p/lengte
Excl. BTW:€16,49
Brand: COREtec Model: COREtec Trapkantprofiel
Bijpassende COREtec Trapkantprofiel is een hoekprofiel voor het afwerken van de randen van uw vloer. Deze profielen worden vooral gebruikt als randafwerking. De afwerking van uw vloer is ontzettend belangrijk als het gaat om esthetiek. Dit profiel is te bestellen in exact hetzelfde decors als u..
€19,95
p/lengte
Excl. BTW:€16,49
Brand: COREtec Model: COREtec Dagelijkse Reiniger
COREtec Dagelijkste Reiniger is ''foolproof'' dweilproduct dat dagelijks gebruikt mag worden. Maakt schoon, droogt zeer snel op, laat geen residu op de vloer achter, veroorzaakt geen vlekken of strepen (zelfs niet als er teveel van gebruikt wordt). Daarnaast ruikt het lekker fris en laat d..
€11,95
p/stk
Excl. BTW:€9,88
Brand: COREtec Model: COREtec Diepreiniger
COREtec Diepreiniger is een krachtige reiniger en is niet geschikt voor dagelijks gebruik. Het product is goed om initieel de vloer mee te wissen en periodiek de zwaardere vervuilingen te verwijderen. In vloeren met een embossing hoopt vuil zich op in de groeven na verloop van tijd. Alleen een diep ..
€11,95
p/stk
Excl. BTW:€9,88
Brand: COREtec Model: COREtec Reinigingsset
COREtec reinigingsset bestaat uit een diepreiniger, vlekkenverwijderaar en een dagelijkse reiniger. Deze onderhoud accessoires zijn speciaal ontwikkeld voor uw COREtec vloer. Het kan ook toegepast worden voor laminaatvloeren en oppervlakken met een laminaatlaag. Daarnaast is de COREtec onderhou..
€35,00
p/stk
Excl. BTW:€28,93
Brand: COREtec Model: COREtec Vlekkenverwijderaar
COREtec vlekkenverwijderaar is geschikt voor alle COREtec vloeren. Alles dat niet weg gaat met een doekje met water, wordt verwijderd met deze vlekkenverwijderaar. Denkt u maar aan verf, lijm, schoenstrepen, nagellak, cosmetica, teer, hars, etc. ..
€13,95
p/stk
Excl. BTW:€11,53
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10
Cookies
Onze website functioneert niet zonder cookies. Door het gebruik van onze website geeft u aan dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie.