fp Quick Step Classic CLM1382 Oude Eik Grijs | HarmanXL Vloerenoutlet
Menu
Uw Winkelwagen

Quick Step Classic CLM1382 Oude Eik Grijs

Quick Step Classic CLM1382 Oude Eik Grijs

Realistische decors en hoge duurzaamheid zijn de kenmerken van Quick-Step Classic Laminaat. 16 decors zijn beschikbaar in deze collectie, die een brede selectie parket-imitaties bieden, van opvallend rustiek tot stijlvol en elegant. Of het nu esdoorn, beuken, eiken of essen betreft: de decors van het Quick-Step Classic-laminaat zijn overtuigend.

Technisch gezien laat deze vloerbedekking niets te wensen over: dankzij de slijtvaste coating en de slagvaste HDF-plaat als middelpunt is dit vierlagige laminaat bijzonder robuust. Dit en het feit dat het Quick-Step Classic laminaat 100% fade-resistent blijft bij normaal daglicht, zelfs na enkele jaren, rechtvaardigt de classificatie als 32 en de 25-jarige garantie die Quick Step aan dit product geeft. Quick-Step laminaat is niet alleen stevig, maar ook gemakkelijk te reinigen en comfortabel. Vuil kan niet door de coating in de vloer dringen en kan gemakkelijk worden weggeveegd. Bovendien is het laminaat antistatisch, wat enerzijds elektrostatische oplading voorkomt en anderzijds zorgt dat de bekleding minder stof aantrekt dan andere vloeren. Het Quick-Step Classic-laminaat kan eenvoudig worden geïnstalleerd in kamers met vloerverwarming, zonder in gebruik te kloppen en belooft een aangenaam massief houtgeluid tijdens het lopen.

  • Dikte: 8mm
  • V-Groef: Geen
  • Lengte x Breedte: 1200mm x 190mm
  • AC4 Klasse 32 Intensief gebruik
  • Garantie: 25 jaar
  • Pakinhoud: 1,596m²


  • Model: Classic CLM1382
€18,40
p/m²
Excl. BTW: €15,21

Prijs per Pak: €29,37 (Pakinhoud: 1,596m²)

Beschikbare opties:

U heeft in totaal :
Pakken Nodig

Veelgestelde Vragen

Uitsluitend voor Geselecteerde Producten

HarmanXL biedt gratis bijpassende plakplinten, ondervloer of stijlplinten aan bij aankoop van geselecteerde producten. U krijgt gelijkwaardig aan het aantal vierkante meters uw gratis producten toegestuurd (e.g. 55m2 laminaat=55m2 10db gecertificeerd ondervloer).

Onze stoffeerders zijn vooral actief in Amsterdam en omgeving. Voor legservice buiten dit gebied rekenen wij voorrijkosten afhankelijk van het aantal kilometers. Daarnaast kunt u kiezen om de vloer te laten leggen door onze partner Renovatiegroep Uw Rechterhand. Zij leggen door heel Nederland zonder voorrijkosten. Meer informatie vindt u hier.

De prijzen bij tapijt en vinyl producten worden per vierkante meter weergegeven. Omdat de rollen 4 meter breed zijn komt er een meerprijs van 3 vierkante meter bij. 
4 meter brede rollen leveren wij in de randstad per eigen koerier aan. Daarbuiten werken wij met een externe transporteur. De kosten voor het vervoeren van 4 meter brede rollen zijn helaas erg duur. Rollen korter dan 2,50 meter leveren wij via FedEx. De verzendkosten bij FedEx bedragen 50 euro voor heel Nederland. Voor deze optie moet u contact opnemen met onze klantenservice. 
Cookies
Onze website functioneert niet zonder cookies. Door het gebruik van onze website geeft u aan dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie.